software and service sales

Szoftver értékesítés

Nem csak cégek számára állunk rendelkezésére szoftver értékesítés tekintetében, hanem az egyedi felhasználók egyedi igényeit is kiszolgáljuk.

Microsoft partnerként kedvezményesen értékesíthetjük az operációs rendszereket, az irodai és felhős szolgáltatásokat.

Akár magán emberként, akár egyéni vállalkozóként, vagy induló vállalkozásként szeretne legális szoftverekhez jutni, akkor ebben könnyen segítjük szoftver palettánkkal és licensz igazolásainkkal.

Microsoft termékek

A Microsoft vezető szerepet tölt be az informatikai szoftverek és szolgáltatások terén, és számos kiváló terméket kínál vállalkozások számára. A Microsoft termékek széles választékát magában foglalja az operációs rendszerektől és irodai alkalmazásoktól kezdve, az üzleti intelligencia megoldásokon át, egészen a felhőalapú szolgáltatásokig. A Microsoft termékek segítenek vállalkozásának növelni a hatékonyságot, javítani a termelékenységet és jobban kihasználni az üzleti lehetőségeket.

A Microsoft termékek előnyei:

  • Széles termékskála: A Microsoft termékek széles választékát kínálja az operációs rendszerektől és irodai alkalmazásoktól kezdve, egészen az üzleti intelligencia megoldásokig és a felhőalapú szolgáltatásokig.
  • Kiváló minőség és megbízhatóság: A Microsoft termékek kiváló minőségűek és megbízhatóak, biztosítva, hogy vállalkozása mindig a legjobb megoldásokat használja.
  • Skálázhatóság és rugalmasság: A Microsoft termékek lehetővé teszik vállalkozása számára, hogy rugalmasan skálázza az informatikai infrastruktúrát az igényeknek megfelelően, és a legújabb technológiákra támaszkodva növelje a hatékonyságot és a termelékenységet.

A Microsoft termékek által nyújtott lehetőségek:

  • Windows operációs rendszerek: Az operációs rendszerek széles választékát kínálja vállalkozások számára, beleértve a Windows 10, Windows Server és más verziókat.
  • Office 365: A felhőalapú irodai alkalmazáscsomag, amely lehetővé teszi a csapatoknak a hatékonyabb együttműködést és a dokumentumok közös munkavégzését bárhonnan és bármikor.
  • Azure: A felhőalapú szolgáltatások platformja, amely lehetővé teszi vállalkozások számára az informatikai infrastruktúra hatékonyabb kezelését és skálázását.
  • Dynamics 365: Az üzleti alkalmazáscsomag, amely segít vállalkozásának növelni a hatékonyságot és javítani az üzleti folyamatokat.

A Microsoft termékek teljes körű választékát kínálja vállalkozása számára, hogy segítsen növelni a hatékonyságot, javítani a termelékenységet és kihasználni az üzleti lehetőségeket. Ha szeretné vállalkozását a következő szintre emelni, ne habozzon, és válassza a Microsoft termékeket!

Bitdefender

A Bitdefender egy vezető szerepet betöltő, teljes körű biztonsági megoldás, amely védelmet nyújt a különféle online veszélyek ellen, beleértve a vírusokat, kémprogramokat, ransomware-t és egyéb internetes fenyegetéseket. A Bitdefender rendelkezik a legújabb technológiákkal és az intelligens védelmi rendszerekkel, amelyek hatékonyan felismerik és eltávolítják a különféle online fenyegetéseket. Emellett a Bitdefender rendelkezik további funkciókkal is, mint például a tűzfal, a webes védelem, a szülői felügyelet és a biztonsági mentés, amelyek tovább növelik az internetes biztonságot és védelmet. A Bitdefender egy megbízható és hatékony biztonsági megoldás minden felhasználó számára, aki fontosnak tartja online biztonságát és védelmét.

bdf_resize_resize_resize_resize

Hard Disk Sentinel

A Hard Disk Sentinel egy professzionális merevlemez-monitorozó és teljesítményoptimalizáló szoftver, amely segít megelőzni a merevlemez-hibákat és meghibásodásokat. A Hard Disk Sentinel folyamatosan figyeli és monitorozza a merevlemez állapotát és teljesítményét, és előrejelzéseket ad a lehetséges hibákra és meghibásodásokra vonatkozóan. Emellett a Hard Disk Sentinel számos további funkciót kínál, mint például a merevlemez tesztek, a hőmérséklet figyelése, valamint a merevlemez teljesítményének optimalizálása. A Hard Disk Sentinel egy megbízható és hatékony eszköz minden felhasználó számára, aki fontosnak tartja merevlemezeik biztonságát és stabilitását.

Total Commander

A Total Commander egy erőteljes fájlkezelő szoftver, amely rendkívül sokoldalú és könnyen használható. A Total Commander lehetővé teszi a fájlok és mappák gyors és hatékony kezelését, valamint számos további funkciót kínál, mint például a fájlok összehasonlítása, tömörítése és kibontása, valamint a fájlok áthelyezése és másolása közötti gyors átkapcsolás. Emellett a Total Commander támogatja a plugineket, amelyek további funkciókat és integrációkat biztosítanak a felhasználók számára. A Total Commander egy könnyen testreszabható és rendkívül hasznos eszköz minden felhasználó számára, aki hatékonyan szeretné kezelni fájljait és mappáit.

tc_resize

Információ és technikai segítségnyújtás
info kukac focussolutions.hu

Levelezési cím
2310 Szigetszentmiklós, Jázmin u. 4/b.

Focus Solutions Kft.

Adószám: 32045952-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-221857

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány
Focus Solutions Kft. - 219

Focus Solutions Kft. - A megoldásokra fókuszálva! © 2024.

MS1