company info

Cégbemutató

Ahogyan a cégnév is mutatja – Focus Solutions – a megoldásokra fókuszálunk. Ügyfeleink igényeit úgy valósítjuk meg, hogy minőségi munkát végzünk, korrekt versenyképes áron.

Fontos számunkra az ügyfél kérésének teljeskörű felmérése, az esetlegesen felmerülő problémaforrások meghatározása, részletes információkkal ellátott megoldási javaslat/ alternatívák átadása, és a ránk bízott feladat maximális szakértelemmel történő elvégzése.

Legyen szó új rendszerek kialakításáról, vagy meglévő struktúra átalakításáról, minőségi munkára számíthat tőlünk.

Nem a szokásos marketing sallangot erőltetjük, minden esetben az ügyfél érdekeit, céljait tartjuk szem előtt.

A cég egy családi vállalkozásból indult 1995-ben, majd átalakult és IT üzemeltetéssel is foglalkozik immár 2012 óta. Jelenleg is vannak azóta élő szolgáltatási szerződéseink, melyek a hosszútávú együttműködést is igazolják.

A vállalkozás szakértelmét nem csak a személyes szakmai tapasztalatok biztosítják, hanem munkatársaink Microsoft minősítései is garantálják.

Miért válasszon minket?

Cégünk sztenderdizált és egyedi üzemeltetési szolgáltatásokat nyújt mikró, kis- és közép vállalkozások számára.

Mindegy, hogy egy vagy több telephellyel rendelkezik, az is mindegy, hogy földi vagy felhős üzemeltetési szolgáltatásról vagy ezek összetettségéről van szó. Csapatunk megfelelő képesítéssel és üzemeletetési tapasztalattal rendelkezik a biztonságos megvalósítás érdekében.

Fontos számunkra, hogy az adatok a legnagyobb biztonságban legyenek. Ezt több oldalról közelítjük meg. Nem csak az adatmentés és tárolás a szempont, hanem az adatok hozzáférhetősége is. Különböző védelmi és titkosítási folyamatokkal lehet megvédeni adatainkat, melyek bevezetésre és üzemeltetésre kerülhetnek.

Business man pushing large stone up to hill , Business heavy tasks and problems concept.
Businessman thinks about how to get to a door. concept of ambition in business

Fontos szempont még számunkra különböző katasztrófa tervek és mentési stratégiák kidolgozása, ezek időszakos felülvizsgálata dokumentálva. Megfelelő automatizált folyamatokkal, gyorsabb reakcióidőt lehet elérni, mint emberi erőforrással. Mindemellett ezzel időt és energiát lehet megtakarítani, mely a felszabaduló erőforrást a fontosabb feladatok felé terelhető.

Meglévő rendszereit örömmel átvizsgáljuk, hogy megfelelően modern körülmények között üzemelnek-e, vagy fejlesztésre van szükség a hatékonyabb és gyorsabb felhasználói kiszolgálás érdekében. Ha új cégként indul, vagy bővítés kapcsán kell rendszert tervezni és kiépíteni, akkor ezek lebonyolítását is vállaljuk szakértő kollégáink tapasztalati alapján.

Vállalunk általános informatikai üzemeltetéseket. Lehetőség van szeparáltan kollaborációban is összedolgozunk más társ szolgáltatókkal, akár csak hálózat üzemeltetési, mentési, fejlesztési, tűzfal üzemeletetési vagy felhő szolgáltatási szegmenst üzemeltetve.

Információ és technikai segítségnyújtás
info kukac focussolutions.hu

Levelezési cím
2310 Szigetszentmiklós, Jázmin u. 4/b.

Focus Solutions Kft.

Adószám: 32045952-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-221857

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány
Focus Solutions Kft. - 219

Focus Solutions Kft. - A megoldásokra fókuszálva! © 2024.

MS1