introduction of M365

M365 bevezetése

Az M365 egy teljes körű megoldást nyújt vállalata számára, amely integrálja az Office alkalmazásokat, az intelligens felhőalapú szolgáltatásokat, valamint az összes csapatmunkához szükséges eszközöket.

Az M365 lehetővé teszi, hogy csapatának bárhonnan, bármikor és bármilyen eszközről hozzáférjen az adatokhoz és eszközökhöz. Az Office alkalmazások és a felhőalapú szolgáltatások integrációja révén vállalata hatékonyabban dolgozhat, növelve ezzel a termelékenységet és csökkentve az adminisztrációs terheket.

Ha szeretné vállalkozását a következő szintre emelni, ne habozzon, és válassza az M365-öt!

Szolgáltatásaink

Személyre szabott Bevezetés

Minden vállalat egyedi, ezért hiszünk abban, hogy a Microsoft 365 bevezetése is az Ön vállalatának személyre szabott igényeit kell, hogy szolgálja. Szakértő csapatunk az Ön vállalatának méretére, iparágra és konkrét igényeire szabott megoldást kínál, kezdve az alapvető e-mail és dokumentumkezelési funkcióktól egészen a speciális adatvédelmi és biztonsági beállításokig.

Szakértői Támogatás és Képzés

Tudjuk, hogy egy új rendszer bevezetése kihívásokkal járhat. Ezért kínáljuk a folyamatos támogatást és személyre szabott képzési programokat, amelyek segítenek az Ön csapatának gyorsan és hatékonyan elsajátítani a Microsoft 365 összes funkcióját. A képzéseink között válogathat a csoportmunka eszközök, mint a Teams és a SharePoint, vagy akár a védelmi megoldások használatára való képzések között is.

Adatvédelem és Biztonság

A biztonság és az adatvédelem az Ön vállalata számára prioritást élvez. Szakértőink segítenek Önnek a legmagasabb szintű biztonsági beállítások konfigurálásában, beleértve az adatvesztés elleni védelemet (DLP), az adathalászat elleni védelemet és az identitás- és hozzáféréskezelést. Emellett segítünk a GDPR és egyéb releváns adatvédelmi előírásoknak való megfelelésben is.

Folyamatos Üzemeltetés és Karbantartás

A bevezetés után is folyamatosan támogatjuk vállalatát. Üzemeltetési szolgáltatásaink magukban foglalják a rendszermonitorozást, a beállítások frissítéseit és a proaktív karbantartást, hogy biztosítsuk a Microsoft 365 zavartalan működését és a folyamatos hozzáférhetőséget.

Microsoft Partner Előnyök

Közvetlen Licencbeszerzés

Mint hivatalos Microsoft partner, egyedülálló előnyt kínálunk ügyfeleinknek: a Microsoft 365 licenszek közvetlen beszerzését cégünktől. Ez lehetővé teszi az egyszerűsített vásárlási folyamatot és a licenszek gyors aktiválását, így vállalata zökkenőmentesen átállhat az új rendszerre.

Szolgáltatások Kiépítése és Automatizálás

Tudjuk, hogy az automatizálás kulcsfontosságú a hatékonyság növelésében. Ezért kínálunk megoldásokat a Microsoft 365 részeként elérhető szolgáltatások, mint például a Power Automate -tel történő tenanton belüli automatizálásában. Ezek a megoldások lehetővé teszik a manuális folyamatok csökkentését, az adatáramlás optimalizálását és a munkafolyamatok hatékonyságának javítását.

Biztonsági Megoldások és Felügyelet

Biztonsága az elsődleges prioritásunk. Mint Microsoft partner, szakértelmünkkel hozzájárulunk vállalata digitális környezetének biztonságosabbá tételéhez, beleértve a tenantok biztonságos konfigurálását és a security alapú felügyeletet, feltéve, hogy rendelkezik a szükséges licensz konstrukciókkal. Emellett vállaljuk az esetleges biztonsági incidensek kezelését is, akár hibrid környezetben is, biztosítva ezzel a vállalati adatok és erőforrások maximális védelmét.

Sikertörténet

Már számos vállalatnak segítettünk a Microsoft 365 sikeres bevezetésében és üzemeltetésében, amelyek között megtalálhatóak kisvállalkozások és nagyvállalatok egyaránt. Ügyfeleink sikertörténetei között szerepel a munkafolyamatok hatékonyságának növekedése, az adatbiztonság javulása és az együttműködési szintek javulását is. Az általunk kínált testreszabott megoldásoknak köszönhetően ügyfeleink képesek voltak maximalizálni a Microsoft 365-ből származó előnyöket, miközben növelték vállalati agilitásukat és piaci reagálási képességüket.

Vállalatunk a Microsoft 365 bevezetésének és üzemeltetésének teljes körű szolgáltatójaként elkötelezett amellett, hogy segítse vállalatát a digitális munkavégzés és az együttműködés új dimenzióiban való sikeres mozgásban. Hivatalos Microsoft partnerként kínáljuk a licenszek közvetlen beszerzését, a szolgáltatások kiépítésében és automatizálásában való részvételt, valamint a biztonsági megoldások és felügyelet magas szintjét. Bízza profi csapatunkra vállalata digitális átalakítását, és élvezze a zökkenőmentes, biztonságos és hatékony munkavégzést, amelyet a Microsoft 365 biztosít.

Információ és technikai segítségnyújtás
info kukac focussolutions.hu

Levelezési cím
2310 Szigetszentmiklós, Jázmin u. 4/b.

Focus Solutions Kft.

Adószám: 32045952-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-221857

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány
Focus Solutions Kft. - 219

Focus Solutions Kft. - A megoldásokra fókuszálva! © 2024.

MS1